Καλώς ήρθατε στην Athens International Jewellery Show 2022


 

   

 

     

H Athens International Jewellery Show επανέρχεται δυναμικά με την 34η διοργάνωσή της από την Παρασκευή 25 έως την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτοκόλλα για την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών. Είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας στην Ελλάδα και το ετήσιο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κοσμήματος και των ωρολογίων.

Το εκθεσιακό γεγονός αναδεικνύει κάθε χρόνο τις νέες τάσεις σε χρυσό, ασήμι και ωρολόγια, ενημερώνει τους επισκέπτες για όλα τα σύγχρονα υλικά και τις τεχνοτροπίες που επικρατούν στην αγορά, ενώ παράλληλα, δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιριών.

Γιατί το κόσμημα είναι έμπνευση!


Στο πλαίσιο της Athens International Jewellery Show, δημιουργήθηκε το Design section με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού σχεδιαστικού κοσμήματος. Το ελληνικό κόσμημα έχει διακριθεί επανειλημμένα και στο εξωτερικό για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα.